Anubias Rotala sp. 'Colorata' (Indica)

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Rotala 'Colorata' (indica) är lättskött och kommer från Asien. Den 20 till 80 cm långa akvarieväxten är perfekt för mitten av akvariet och tolererar mjukt till hårt vatten.

Den är vackert färgad och snabbt växande. En mycket speciell rödbladig stamväxt för akvariet. Den visar starka röda, orange och rosa färger under starkt ljus. De smala, små bladen växer på långa stammar som medvetet kan användas som ett överhäng. För riktigt coola aquascapes.

Växten behöver extra CO2 och god tillgång till näring för starka färger och god tillväxt. Med starkt ljus blir färgerna bäst och växten kompakt. Beskärning behövs för att ge växten ett frikst och ungt utseende.

Plantera de delar som skärs bort under beskärningen i marken. Snart kommer nya växter att komma fram.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Snabbväxande stamväxter som Rotala 'Colorata' (indica) är supera mot alger - de konsumerar många näringsämnen och är en stark konkurrent till alger. Användningen av snabbväxande stamplanter är särskilt viktig i nya installationer.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Rotala sp. 'Colorata' (Indica)

1 kundrecension i alla språk

3,5 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (50%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
1 (25%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
1 (25%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder