Dennerle Scaper's Green

Växtgödselmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Scaper's Green är ett högpresterande gödningsmedel för akvarier med en optimal kombination av aktiva ingredienser för krävande akvarieväxter. Gödseln finns i olika behållare.

Med Scaper's Green kan du erbjuda dina krävande akvarieväxter ett högpresterande gödningsmedel med en optimal kombination av aktiva ingredienser. Den kännetecknas av en långvarig effekt och flera stabiliserade näringsämnen och garanterar frodiga gröna blad och ljusa färger i ditt akvarium. Scaper's Green är särskilt lämplig för tät plantering, många snabbväxande arter och intensiv belysning (1 watt per liter akvarievatten), samt för 30-50 % partiella vattenbyten per vecka och ingen eller endast låga fiskbestånd. Gödselmedlet kännetecknas särskilt av sin höga koncentration av näringsämnen och sin kortvariga näringstillgänglighet. Förhållandet mellan näringsämnena valdes så att alla spårnäringsämnen tas upp av växterna i ungefär samma förhållande. Detta innebär att även vid långvarig och regelbunden användning kan det inte ske någon skadlig ackumulering av enskilda näringsämnen. Brist på spårämnen kan uteslutas om Scaper's Green doseras och används på rätt sätt.

Som alla Dennerle-gödselmedel är Scaper's Green också mycket väl stabiliserad, vilket innebär en permanent stabil effekt. Andra gödselmedel utsöndrar de aktiva beståndsdelarna efter en kort tid vilket känns igen på en brun-svart missfärgning och de förlorar sin effekt. Algerna förskjuts aktivt genom regelbunden gödsling och har ingen chans. Redan efter några veckor kan du se ett synligt resultat när dina plantor har vuxit kraftigt och fått intensiva färger. Scaper's Green kan också användas i kombination med koldioxidgödsling och är helt kompatibel med alla akvarieinvånare som fiskar, snäckor, räkor och kräftor, om den doseras och appliceras på rätt sätt.

Användning:
Dosera 10 ml Scaper's Green per 100 liter akvarievatten varje vecka vid kraftig plantering, gott om ljus och totalt 30-50 % partiella vattenbyten per vecka. Vid mindre plantering, svagare tillväxtförhållanden och färre partiella vattenbyten ska dosen minskas med 50 %. För ännu intensivare tillväxtförhållanden (akvarier med starkt ljus) och ännu mer partiella vattenbyten, fördubbla dosen. Tillsätt gödningsmedlet till akvarievattnet på en plats med starkt flöde och skruva på locket igen (skölj inte med akvarievatten!) Scaper's Green är också perfekt för användning som dagligt gödningsmedel. Dosera sedan 1/7 av den veckodos som rekommenderas ovan. Med 10 ml per 100 liter akvarievatten tillför Scaper's Green 1,2 mg/l kalium och 0,15 mg/l järn.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Med Scaper's Green har du ett högpresterande gödningsmedel i din hand, som också kommer att ge din scape det mesta!

Marken (Hersteller): Dennerle

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dennerle Scaper's Green

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: