Tetra AquaArt Explorer LED 30L, vit

Akvarium startpaket

1.217 kr 1.530 kr -20%

(inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Färg: vit (1 set)

Leverans senast torsdag, 20. juni om du beställer senast måndag klockan 00:00.

Bara 3 styck kvar på lager

Fri frakt till Sverige.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Mått inkl. lock/belysning 41 x 28 x 51 cm
 • Akvarium i attraktiv "Half moon"-design tack vare den 180° böjda frontrutan
 • Högkvalitativt akvarium med 5 mm tjocklek på glaset
 • Långvarig och kraftfull 5-watts LED-belysning med låg energiförbrukning
 • Högkvalitativt genomskinligt lock av akrylplast med integrerad matningsklapp
 • Flexibla alternativ för optimal integrering av tekniken

Du letar efter lämpliga artiklar för denna produkt?

Artikelnr.: TET-255982, Innehåll: 1 set, EAN: 4004218255982

Beskrivning

Tetra AquaArt Explorer LED Line Aquarium Set 30 L Crayfish är ett nanoakvarium set med ett böjt frontglas inklusive teknik.

Som vi alla vet har naturen en lugnande och klargörande effekt på oss. Med ett akvarium tar du in en sådan bit natur i rummet med dina färgglada prydnadsfiskar. Som en biotop med sina växter, sin dekoration och sin diskreta och hållbara teknik blir Explorer Line-akvariet ett blickfång i alla bostads- och arbetsområden.

Tetra AquaArt Explorer Line Aquarium Set erbjuder modern design i kombination med innovativ teknik och enkla och bekväma underhållslösningar för att skapa fascinerande undervattensvärldar. Den medföljande 5-watts LED-lampan ger en naturlig belysning av akvariet. Det mycket effektiva Tetra EasyCrystal-filtret kompletterar den kompletta uppsättningen och ger perfekta levnadsförhållanden för kräftor och andra ryggradslösa djur samt växter. Akvariesetet är utformat i den attraktiva Half Moon-designen och imponerar med en 180° böjd frontruta. Med en glastjocklek på 5 mm är akvariet av särskilt hög kvalitet. Setet innehåller också en kraftfull och långvarig LED-lampa, som är mycket energisnål med 5 watt och kan växlas mellan dag- och nattljus. Det högkvalitativa genomskinliga locket av akrylplast ger optimal belysning av akvariet och har en integrerad foderlucka. Tack vare EasyCrystal-filtertekniken säkerställs den nödvändiga vattencirkulationen. En livsmedelsprodukt ingår redan i uppsättningen.

Och så här fungerar det: Tekniken, dvs. filter och belysning, är anpassad till akvariets storlek och är diskret. Det genomskinliga akrylhartsskyddet är också mycket filigran och ger alltid en bra sikt.
Ett naturligt substrat ger optimala miljöförhållanden. En lämplig växt är spjutbladet, som är en mycket ihärdig perchväxt som snabbt söker sig till stenar eller rötter för att förankra sig och växa och föröka sig där. Under uppställningen måste växterna alltid hållas fuktiga. Dricksvatten är bäst för akvarieinvånarna. Den ska hållas vid 25 °C och fyllas långsamt eller med hjälp av en tallrik så att substratet inte rörs om. Efter fyllning tas utrustningen i drift. Filtret arbetar och cirkulerar (ingår inte) vattnet, och regulatorvärmaren säkerställer en konstant temperatur. Det flytande gödselmedlet Tetra PlantaMin ger växterna viktiga näringsämnen.

Produkterna Tetra AquaSafe och Tetra Safe Start används för vattenbehandling vid direkt utsättning av fiskar och räkor. Å ena sidan gör detta dricksvattnet fisk- och räkvänligt. Å andra sidan har de nödvändiga bakterierna redan flyttat in i det nya akvariet när djuren används, så att nedbrytningen av ammonium/ammoniak och nitrit, som är giftiga för fiskar, fungerar smidigt. Samma dag är vattnet kristallklart tack vare EasyCrystal-filtertekniken och fiskarna och räkorna kan få mat. Efter transportstressen och för att acklimatisera sig till den nya miljön är ett energifoder, t.ex. Tetra Pro Energy, lämpligt.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra AquaArt Explorer LED kan du skapa fantastiska undervattensvärldar för små krypande fiskar och klämmor

Volumen: 20-30 Liter, 30-40 Liter
Marken (Hersteller): Tetra
Strömanslutning
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra AquaArt Explorer LED 30L

3 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
3 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 3 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder