Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta och ljust färgade växten Alternanthera reineckii 'Mini' kommer från Sydamerika. Växten blir ca 5 cm hög och är perfekt till förgrunden till mitten av akvariet. Den tolererar mjukt till hårt vatten.

Alternanthera reineckii 'Mini' är en mycket liten växt och har inga stora krav. Den kompletterar en grön markbeklädnad med sin vackra djupröda färg för en perfekt visuell effekt.

Växten växer måttligt snabbt och regerar bra på regelbunden beskärning. Som ett resultat utvecklas Alternanthera reineckii 'Mini' till en vacker och kompakt buske.

De små bladen är ljust körsbärröda till rödbruna. Under mycket ljus och med god tillgång till näringsämnen och ytterligare CO2-befruktning blir plantorna intensivt röda. Utan CO2 blir bladen lite blekare och växer långsammare.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Alternanthera reineckii 'Mini' passar perfekt fram i akvariet. Den vackra röda färgen är något speciellt. Passar även i nanoakvarier.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

8 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
16 (84%)
4 stjärnor
3 (15%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

19 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 8 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder