Anubias Anubias barteri var. Bonsai su tronco "S"

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta Anubias barteri var. "Bonsai", Bonsai Spjutblad eller Bonsai Dvärgsspjutblad kommer från Afrika. Den ca 2 till ca 5 cm lilla växten är perfekt för nanoakvarier samt rötter eller stenar i mitten av akvariet. Växten tolererar mjukt till hårt vatten.

De mörka gröna bladen på denna lilla Anubias sitter på korta och robusta stammar. Denna akvarieväxt växer långsamt och är mycket enkel att sköta. Bonsai Dvärganubias är perfekt för ett nanoakvrium, eller för motten av akvariet.

Bonsai-dvärgspindelbladet Anubias barteri var. "Bonsai" levereras bunden på en akveriumrot av storlek S med en längd på 20-25 cm.

Den mycket lättskötta Anubias barteri var. "Bonsai" är verkligen lätt att sköta. Den kan leva i mjukt och hårt vatten. Lever även med mycket lite ljus. Anubiasna behöver inte många näringsämnen för att kunna växa. Den också bra i aborreakvarier, eftersom den smakar ganska dåligt för fiskarna.

Förökning av Bonsai Spjutblad är också väldigt lätt: klippa av en bit av roten där 2 blad fortfarande sitter. Delen växer sen gradvis till en helt ny växt.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Denna Bonsai Anubias är redo att användas på en utvald vacker bit av akvarierot.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. e kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Afrika
Schwierigkeitsgrad: Easy
Placering: Mittelgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

svenska recensioner skriven för Anubias barteri var. bonsai su tronco "S"

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder