Anubias Cryptocoryne parva CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den relativt lättskötta Cryptocoryne parva kommer från Sydostasien och tolererar mjukt till hårt vatten. Den 3 till ca 7 cm stora gräsbildande rosettväxten passar förgrunden av akvariet riktigt bra.

De mycket små, långsträckta bladen växer mycket långsamt. Den låter dig plantera en gräsmatta utan att riskera att växten tar över akvariet. Cryptocoryne parva är en liten rosettplanta. Med koldioxid och näringsämnen kan du påskynda den långsamma tillväxten något. Medium ljus räcker bra och med dimmigt ljus blir växten lite högre.

Cryptocoryne parva har utväxte som kan beskäras och återplanteras. Det är mycket lätt och du måste bara vänta på att den börjar växa.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Du kan använda Cryptocoryne parva som en gräsmatta i förgrunden. Den växer ganska långsamt men bildar en vacker gräsmatta efter en tid.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Easy
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Cryptocoryne parva CUP

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
3 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder