Anubias Taxiphyllum barbieri CUP

Javamossa

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättskötta javamossan Taxiphyllum barbieri kommer från Asien. Javamossan växer bara 2 till 5 cm hög och är perfekt på rötter och stenar i förgrunden eller mitten av akvariet. Växten tolererar mjukt till hårt vatten.

Javamossan Taxiphyllum barbieri från Asien har medelgröna och ganska fina skott. Den är en långsamt växande akvariemossa. Med tiden bildas vackra kuddar på rötter eller stenar. Ju oftare man beskär den, desto tjockare och kortare blir skotten.

Du kan också använda Javamossa som golvtäckning i förgrunden. För att mossan inte ska flyga runt kan du limma den på stenar. Detta gör du genom att skära bitar 1-2cm långa som sedan blir friskt gröna.

De mycket naturliga och uråldriga Javamoosan växer på rötter eller stenar. Mossan ser speciellt vacker ut på ett akvarieträd. Där kan du använda den som en grön färgning av trädet.

Taxiphyllum barbieri är robust och lätt att hantera. Den växer i mjukt till hårt vatten, med eller utan CO2, och även i svagt ljus.

Den här mossan har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på mossan. Mossan är obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Det är ganska jobbigt att binda mossan. Snabblimmet ProHaru Rapid från JBL gör det betydligt enklare .

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: förgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Taxiphyllum barbieri CUP

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder