Dennerle E15 FerActiv

Växtgödselmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

E15 Feractiv är ett järngödselmedel i tablettform, lämpligt för vattenväxter i sötvattensakvarier och finns i olika storlekar.

Med E15 FerActiv förser du alla akvarieväxter med omedelbart effektivt, 2-valent näringsjärn och säkerställer på så sätt fräscha, fantastiska grönska. Bristsymtom som gula och glasartade blad, som är tecken på järnkloros, får en rik grön färg igen.
Järn är av central betydelse för alla akvarieväxter. Det behövs för att bilda det viktiga gröna bladet. Utan gröna blad kan växten inte utföra fotosyntesen. Järnbrist visar sig omedelbart i bleka och gulaktiga blad. Växter kan bara ta upp så kallat bivalent järn. Tyvärr är detta inte stabilt i akvariet, det oxideras snabbt och omvandlas till ineffektivt brunt trevärt järn. Eftersom kranvatten praktiskt taget inte innehåller något järn bör du regelbundet ge dina akvarieväxter E15 FerActiv.

Som alla Dennerle-gödselmedel är E15 FerActiv också mycket väl stabiliserad, vilket innebär en permanent stabil effekt. Andra gödselmedel fäller ut de aktiva beståndsdelarna efter en kort tid, vilket kan kännas igen genom en brun-svart missfärgning, och förlorar sin effekt. Algerna förskjuts aktivt genom regelbunden gödsling och har ingen chans. Redan efter några veckor kan du se ett synligt resultat när dina plantor har vuxit kraftigt och fått intensiva färger. E15 FerActiv kan också användas i kombination med koldioxidgödsling och är helt förenlig med alla akvarieinvånare, t.ex. fiskar, snäckor, räkor och kräftor, om den doseras och appliceras på rätt sätt.

Användning:
Kläm ut 1 tablett E15 FerActiv per 100 liter akvarievatten i substratet var fjärde vecka.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Med E15 FerActiv kan du skapa en grundläggande järnförsörjning i akvariet och förhindra bleka och glasaktiga blad permanent och hållbart med bara en enda åtgärd!

Marken (Hersteller): Dennerle

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dennerle E15 FerActiv

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: