Olibetta Gravel Malibu Mix 7-9mm

Grus för akvarium

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

De noggrant sammansatta Ollibetta Aquarium Gravel naturgrusblandningarna passar superharmoniskt ihop i färg och beter sig helt neutralt i vattnet, de hårdnar inte och släpper inte ut något annat i vattnet.

Den mycket grova kornstorleken 7-9 mm är perfekt för riktigt stora akvarier, men kan också användas i kombination med ett finare enfärgat akvariegrus eller med en finare grusblandning som ett blickfång och en strukturgivare. Kanterna på de stora gruskornen är brutna, vilket minskar risken för skador på dina akvarieinvånare.

Den grovkorniga Olibetta naturgrusblandningen för akvarier är inte bara helt dekorativ, den har också en mycket positiv effekt på det biologiska klimatet i akvariet och håller föroreningar borta: hela gruset fungerar som ett enormt stort biologiskt filter. Naturgruset bör sköljas kort med kallt vatten innan det används för att avlägsna eventuella nötningar som orsakats av transporten.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

De större stenarna i våra naturliga grusblandningar är perfekta för att skapa struktur och variation i ditt akvarium. Oumbärlig för flodakvarier!

Körnung: 7-9 mm
Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Malibu Mix 7-9mm

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: