Olibetta Gravel Purple 0,8-1,2mm

Färgat grus

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Denna finkorniga Olibetta-grusblandning är lämplig för sötvattensakvarier. Den fina kornstorleken är idealisk för pansarmalar och även för dvärgräkor, som gillar att arbeta sig igenom substratet. Det finns inga vassa kanter här, ingen mat sipprar in i substratet, gruset packas inte ihop, växterna får fortfarande tillräckligt med näring och det finns ingen risk för att djuren skadas.

Olibetta-färgat grus är garanterat fritt från skadliga ämnen och släpper inte ut något i vattnet. Den är tillverkad enligt DIN EN 71, del 3, vilket gör den lämplig även som barnleksak och ger den en hög säkerhetsnivå. De små gruskornen i den harmoniska färgskalan är belagda med ett permanent elastiskt syntetiskt harts som är läkemedelsresistent och koldioxidbeständigt. Använd den här fina, färgglada färgblandningen av akvariegrus för sig själv eller tillsammans med andra färger, lek med olika kornstorlekar och sätt fina accenter - låt fantasin flöda fritt!

Det finkorniga Olibetta-färgade gruset för akvarier har inte bara en dekorativ funktion, det fungerar också som ett stort biologiskt filter, särskilt i kombination med en bottenspolare eller bottenvärmare. En finare kornstorlek på 0,8-1,2 mm rekommenderas för normala akvarier och för akvarier med bottenlevande djur.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Oavsett om man vill ha havskatt, pansarmal, räkor och/eller växter i akvariet är denna finare kornstorlek ett bra och snyggt alternativ till grovt grus. Den harmoniska färgblandningen är tydligt attraktiv.

Vårt färgat grus är plastbelagt och får därför endast tvättas kort och kallt före användning för att avlägsna slitage orsakat av transport. Gruset får inte sköljas varmt eller värmas upp över akvarietemperaturen.

Körnung: 0,8-1,2 mm
Marken (Hersteller): Olibetta

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Purple 0,8-1,2mm

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder