Olibetta Rund tunnel för Mal, båda sidor öppna

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M
Olibetta Wire Tree på Skifferfot
Olibetta Wire Tree på Hartsfot 18-30cm
Beskrivning

Den halvrunda sågade maltunneln i äkta trä är 18-25 cm hög och 12-16 cm lång. Den borrade tunneln, som är öppen på fram- och baksidan, har en diameter på 4 cm - detta passar antennmalen och andra akvariemalar av liknande storlek, grottkräftor och dvärgkräftor, samt grottodlare som mindre cichlider, smörbultar och så vidare.

Grottan, som är öppen på fram- och baksidan, är särskilt lämplig för ett kräftakvarium. Kräftan kan enkelt göra sig av med grälsjuka artfränder som vill ta denna fantastiska plats för sig själva genom att helt enkelt gå ut genom den bakre utgången.

Vattenfisketunneln i naturträ är en fantastisk naturlig akvariedekoration med en mycket praktisk användning. Du bör alltid komma ihåg att ha fler gömställen i akvariet än antalet invånare, så att det inte blir någon strid om de bästa bostäderna och så att djuren har ett val.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Mal-tunneln är en fantastisk detalj för akvariet som den är, men planterad med mossa eller ormbunke ser den ännu mer vacker ut och passar ännu bättre in mot bakgrunden av andra gröna eller till och med röda akvarieväxter. Du kan slutföra projektet mycket snabbt med det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL, eller så kan du binda fast växterna på det klassiska sättet med nylontråd, vilket naturligtvis också fungerar.

Marken (Hersteller): Olibetta

svenska recensioner skriven för Olibetta Rund tunnel för Mal, båda sidor öppna