Tetra Externt filter

Externt filter

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Tetra EX plus externt filter används för att behandla akvarievatten och är lämpligt för söt- och saltvattenakvarier.

För att gynna dina fiskar och växter är det nödvändigt med permanent filtrering av akvarievattnet. Tetra EX-filtertekniken avlägsnar på ett säkert sätt överflödiga näringsämnen och säkerställer på så sätt en permanent god vattenkvalitet. Filtret är hjärtat i varje akvarium och väljs därför för att passa varje biotop. Detta beror inte bara på akvariets storlek utan också på dess invånare. På Tetra innehåller alla AquaArt-kompletta uppsättningar rätt filter för fiskbeståndet som är lämpligt för akvariet i fråga. Men om förhållandena förändras på grund av att fiskarna förökar sig eller att mycket små djur som t.ex. dvärgräkor flyttar in, kan det befintliga filtret också behöva bytas ut mot ett mer lämpligt filter. Här erbjuder Tetra en mängd olika enheter som passar alla akvarieinvånare och akvariestorlekar.

Tetra EX plus externt filter tar liten plats i akvariet, vilket ger större frihet i form av vattenväxter och dekorationer. På grund av den stora filtervolymen är rengöringsintervallen för filtret längre. Olika filtermedier är idealiska för olika filtreringskrav. Filtret har knappt hörbara driftsljud samt mycket låg energiförbrukning och snabb reparation efter rengöring. Tetra EX plus externt filter skapar kristallklart akvarievatten som är lämpligt för fiskar och garanterar därmed en fascinerande akvarieupplevelse. Alla filtermaterial kan rengöras enkelt och bekvämt. Den är inte bara kraftfull och tyst, den kan också tas i bruk direkt, eftersom alla filtermaterial redan ingår i den omfattande leveransen. Filtret har ett sughjälpmedel för snabb start och ventiler för exakt reglering av vattenflödet. De infällda greppen gör det enkelt att transportera filtret för rengöring. Ett snabbkopplingssystem för säkerhet används för att separera filtret från vattenkretsen, och kulförbindelser gör det möjligt att anpassa slangarna individuellt. Förbättrad tätning garanteras av platta packningar. Förfiltreringsfunktionen gör att underhållsbehovet är lågt. Tetra EX plus externt filter är TÜV/GS-testat och levereras med en treårig garanti.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra EX Plus Externfilter Komplett Set skapar du optimala vattenförhållanden för dina fiskar och växter - tack vare det stora leveransomfånget är filtret redo för omedelbar användning!

Marken (Hersteller): Tetra
Specifikationer Tetra Externt filter
Strömanslutning
Tillbehör
Produktvideo

Videor om produkten:

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra Externt filter

13 kundrecensioner i alla språk

4,9 av 5 stjärnor
5 stjärnor
19 (90%)
4 stjärnor
1 (4%)
3 stjärnor
1 (4%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

21 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 13 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder