Anubias Anubias sp. 'nangi' CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättskötta Anubias sp. 'Nangi' kommer från Afrika. Den 5 till ca 15cm höga växten är perfekt för nanoakvarier och på rötter eller stenar i mitten av akvariet. Växten tolererar mjukt till hårt vatten.

Anubias sp. 'nangi' är en total sällsynthet och är svår att få. Det är en hybrid av två arter och skapades i en plantskola. De mörkgröna små bladen med den långa spetsen skiner lätt. Nangi växer ganska långsamt och är enkel att ta hand om.

Anubias sp. 'nangi' är en typisk epifytväxt som du inte bör plantera i akvariebotten. Det är bättre att binda växten eftersom den kan börja ruttna om du planterar den i grus eller jord. Denna lilla Anubias passar riktigt bra i nanoakvarier.

Denna okomplicerade Anubias 'nangi' är tuff och klarar av nästan varje akvariumvatten. Växten behöver bara svagt ljus för att växa. Växten kan även vara i ett abborreakvarium eftersom det inte smakar bra.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Denna kortlivade Anubias nangi är en total sällsynthet som är otroligt vacker. Som epifyt passar den bästa på stenar eller rötter. Om du inte vill binda fast den kan du använda snabblimmet ProHaru Rapid från JBL.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Afrika
Schwierigkeitsgrad: Easy
Placering: Mittelgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias sp. 'nangi' CUP

4 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
8 (88%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
1 (11%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

9 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 4 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder