Anubias Bacopa caroliniana XL

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta och långsamt växande Bacopa caroliniana XL. Växten kommer från Nordamerika och blir 30 till ca 60 cm lång. Den är perfekt för mitten eller som bakgrund av akvariet. Växten tål mjukt till hårt vatten och är lämplig för kylvattentankar.

Den långsamt växande växten är robust och passar bra in akvariet eller i bakgrunden. Växten måste inte beskäras ofta, men om du vill få ett vackert och buskigt utseende måste du använda saxen ibland.

De lite tjockare och köttiga bladen är ljusgröna. Om nitrathalten i akvarievattnet är låg kan de till och med bli bronsfärgad. Om det finns lite fosfat i vattnet blir växten ganska rosa på toppen.

Med lite CO2 växer den snabbare och vackrare. Växten behöver en bra tillgång till näringsämnen och gillar medium till starkt ljus.

Skär av skott och sätt de i marken för nya växter. Där roter de sig och sedan av sig själva.

Vi erbjuder en XL-version av växten hos Olibetta. Den kan du köpa om du inte vill vänta på att växten ska växa upp och fylla ditt akvarium.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Bacopa caroliniana är en vacker stamväxt för ditt akvarium och är till och med lämplig som en visningsväxt för näringsinnehållet i vattnet.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Easy
Placering: Mittelgrund, bakgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Bacopa caroliniana XL

3 kundrecensioner i alla språk

3,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (50%)
4 stjärnor
1 (25%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
1 (25%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 3 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder