Anubias Echinodorus "El Diablo" XL

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta Echinodorus sp. "El Diablo" kommer från Sydamerika och tycker om mjukt till hårt vatten. Rosettväxten växer ca 20 till 35 cm i höjd. Står verkligen ut i mitten eller bakgrunden av akvariet.

Växten är en spännande ny ras med stora färger. De stora bladen sitter på relativt långa smala stjälkar. Unga blad är ljusröd och de äldre bladen blir gröna. Bladroten är vinröd.

Echinodorus sp. "El diablo" absorberar sina näringsämnen övervägande via rötterna och behöver därför en rotgödsel för att växa ordentligt. Koldioxidbefruktning är inte nödvändig, men främjar tillväxt och färgning. Medium ljus är tillräckligt för en bra tillväxt.

Den stora och vackra växten passar perfekt i mitten eller bakgrunden av akvariet. Blomman växer ganska vidsträckt och borde därför få rymlig plats så att den kommer ut ordentligt.

När blomman kommer upp över vattenytan bildar den dotterväxter som du enkelt kan ta bort. Dessa kan du plantera för få nya växter.

Du kan även köpa en XL-version av växten om du inte vill vänta på växten själv.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Växten passar perfekt i ett diskusakvarium. Där har den gott om utrymme att spridas. Den tolererar de höga temperaturer som diskusfisken behöver.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Echinodorus "El Diablo" XL

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder