Anubias Eleocharis parvula CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta Eleocharis parvula från Australien och Nya Zeeland kallas också i handeln som Eleocharis pusilla. Växten tycker om mjukt till hårt vatten. Den 3 till ca 5 cm långa gräsväxten passar förgrunden av akvariet.

De fina ljusgröna stjälkarna på Eleocharis-parvula växer överhängande. Växterna är bara 3 till 5 cm höga och passar speciellt som en förgrundsväxt och gräsmatta i ett nanoakvarium.

Eleocharis parvula växer mycket snabbt och ger en riktigt fin och tät gräsmatta. Foten kan skäras av med en vass sax och planteras. Detta görs bäst med pincett eftersom de unga plantorna är så små.

Eleocharis parvula växer mycket bra i mjukt och medelhårt vatten. Koldioxidbefruktning krävs inte men främjar god tillväxt. Med medelstarkt ljus växer växterna lite högre, under starkt ljus växer den kompakt och lågt. Gräsväxten måste beskäras och tunnas ut ibland. Detta är för att den växer i lager och annars tar bort sitt eget ljus.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Innan plantering skärs växten till ca 1-2 cm i höjd. När växten planteras om lossnar den ofta sina blad. Dessa flyter då runt i akvariet och stör. Genom att klippa bord bladen innan plantering hindras detta.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Australien und Neuseeland
Schwierigkeitsgrad: Easy
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Eleocharis parvula CUP

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder