Anubias Hygrophila corymbosa "Siamensis" XL

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta stamväxten Hygrophila corymbosa 'Siamensis', är en thailändsk vattenälskaren och kommer från Sydostasien. Den 40 till ca 60 cm långa växten är perfekt för akvariet och tolererar mjukt till hårt vatten.

Hygrophila corymbosa 'Siamensis' är en klassisk akvarieväxt från Sydostasien. Den snabbväxande växten kan användas för algbekämpning, eftersom den förbrukar många näringsämnen som de besvärliga algerna behöver.

Denna robusta, vackra akvarieväxten är ganska hög och kan därför vara i bakgrunden av akvariet. Den thailändska vattenälskaren grenar sig snyggt med en vanlig hals och blir buskig och kompakt.

De stora, breda och ljusgröna bladen ser vackra ut och kan kombineras med vattenväxter med lättare blad. Får den mycket ljus och näring för skottspetsarna en bronsfärg.

Den thailändska vattenälskaren växer även utan koldioxidbefruktning. Med CO2 växer den snabbare och ser starkare ut. Näringsämnen främjar tillväxten och med medium till starkt ljus blir färgerna snyggare och tillväxten är mer kompakt.

För att föröka Hygrophila corymbosa 'Siamensis' skär du skottspetsar på cirka 10 cm och lägger dem med några cm avstånd i botten av ditt akvarium.

Du kan hitta växten som en XL-version hos Olibetta. Detta är särskilt användbart om du inte har tid att vänta på att växten ska växa.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Akvarier som inte har funnits länge och där växterna inte växer så bra är mottagliga för alger. Här rekommenderas lättskötta, snabbväxande stamväxter som håller algerna borta. Detar bort näring från algerna och ser till att de inte får fäste. Den thailändska vattenälskaren rekommenderas för just detta.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Hygrophila corymbosa "Siamensis" XL

4 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 4 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder