Anubias Hygrophila corymbosa XL

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta Hygrophila corymbosa, även kallad Giant Water Lover, kommer från Sydostasien. Den 30 till ca 50 cm långa växten är perfekt för akvariet och tolererar mjukt till hårt vatten.

Körsbärsbladet Hygrophila corymbosa är länge varit älskad inom akvarisitk. Denna snabbväxande växt är perfekt för algbekämpning eftersom det tar bort näringsämnen som algerna behöver.

Den robusta och vackra växten passar perfekt i akvariet. Körsbärsbladen blir vackra med en vanlig beskärning och utvecklar sedan en vacker buskig och grenad tillväxt.

De stora och breda löven påminner om formen av körsbärsblad. Bladen är rent gröna men stammen får en rödaktig ton. Körsbärsbladen ser väldigt fint ut i kombination med andra vattenväxter med filigranblad. Den kontrasten ser väldigt bra ut.

Körsbärsbladen behöver inte nödvändigtvis en extra tillförsel av koldioxid, CO2 skadar dock inte heller. Ett gott utbud av näringsämnen är fördelaktigt för tillväxten och medium till starkt ljus främjar god färgning och kompakt tillväxt.

Du kan köpa en XL-version av växten hos Olibetta. Detta kan vara bra om du inte vill vänta på att få ett fyllt akvarium.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Akvarier som inte har funnits länge och där växterna inte växer så bra är mottagliga för alger. Här rekommenderas lättskötta, snabbväxande stamväxter som håller algerna borta. Detar bort näring från algerna och ser till att de inte får fäste. Den thailändska vattenälskaren rekommenderas för just detta.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Hygrophila corymbosa XL

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder