Anubias Limnophila heterophylla "sessiliflora".

Blomstrande stamlös sumpvän

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mindre krävande stamväxten Limnophila heterophylla 'sessiliflora', den blommande stamlösa kärrvännen, kommer från Sydostasien. Akvarieväxten, som blir 40-50 cm hög, passar perfekt som bakgrund i akvariet och tål mjukt till hårt vatten.

Den blommande, stamlösa sessila Limnophila heterophylla 'sessiliflora', som är mycket vanlig i akvarier, är en mycket bra akvarieväxt för nybörjare. Den snabbväxande stamväxten med fina blad kommer från Sydostasien. Du kan utnyttja dess snabba tillväxt för att bekämpa alger. Den blommande, stamlösa kärrvännen är ganska lätt att sköta och stjäl fortfarande näringsämnen från algerna. Tack vare denna konkurrens kan de inte bli okontrollerbara.

Den robusta blommande, stamlösa kärrvännen växer tätt upprätt. Med frekvent beskärning kan du få väl förgrenade, täta buskar, växterna tar mycket lätt emot beskärning och reagerar bra på det.

De ljusgröna, fint filigrana bladen på den blommande, stänglösa kärleksvännen lyser verkligen upp i akvariet. I starkt ljus blir skottspetsarna rostbruna. Den blommande stamlösa kärrfågeln behöver inte nödvändigtvis koldioxidgödsling, men med koldioxid blir plantorna kraftigare och bladfärgerna blir mer strålande.

För sticklingar, klipp av cirka 10 cm långa bitar från skottspetsarna av din Limnophila heterophylla 'sessiliflora'. Placera helt enkelt bitarna med några centimeters mellanrum i gruset eller jorden i akvariet. De kommer sedan att utvecklas till en ny grupp.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Gillar du Cabomba-akvarieväxten med sina vackra, fina, fjäderformade blad, men är den för tidskrävande att ta hand om? Här hittar du det perfekta alternativet till den ibland lite besvärliga Cabomba. Sumpvännen ser nästan exakt likadan ut och är mycket lättare att behålla.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Easy
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Limnophila heterophylla 'sessiliflora' Kruka

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Limnophila heterophylla "sessiliflora".

3 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (83%)
4 stjärnor
1 (16%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

6 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 3 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder