Anubias Ludwigia repens "Ruby" (glandulosa "red")

Ruby ludwigia

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta stamväxten Ludwigia repens 'Ruby' (glandulosa 'red'), Ruby Red Ludwigia, kommer från Nordamerika och Sydamerika. Akvarieväxten, som blir 40-50 cm hög, är perfekt som bakgrund i akvariet och tål mjukt till medelhårt vatten. Lämplig för kallvattentankar.

Den vackra Ruby Red Ludwigia Ludwigia repens 'Ruby' (glandulosa 'red') från Nord- och Sydamerika är en fantastisk röd akvarieväxt med något mindre krav än andra rödbladiga växter. Den här stamplantan växer bra och är snabbväxande.

Ruby Red Ludwigia har fått sitt namn från sitt röda bladverk och passar utmärkt för att skapa ett blickfång och sätta accenter i akvariet. Den magnifika vinröda färgen kommer verkligen till sin rätt i en större gruppplantering.

Rubinröd Ludwigia behöver inte ens nödvändigtvis gödslas med koldioxid, men med koldioxidgödsling blir den starkare, växer något snabbare och - med en god tillförsel av näringsämnen samtidigt - blir också bladfärgerna mer intensiva och strålande.

För att föröka denna vackra röda akvarieväxt klipper du av cirka 10 cm långa skottspetsar och planterar om dem. Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'red') kommer snabbt att få rötter igen i grus eller jord.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Den exakta arten av denna mycket lättskötta rödbladiga växt har ännu inte fastställts. Det är också möjligt att det rör sig om en hybrid. Det spelar ingen roll, det ser bra ut och ställer inga stora krav!

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: Mittelgrund, bakgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Ludwigia repens "Ruby" (glandulosa "red")

6 kundrecensioner i alla språk

4,6 av 5 stjärnor
5 stjärnor
8 (80%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
2 (20%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

10 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 6 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder