Anubias Microsorum pteropus su tronco "M-L"

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättanpassade Microsorum pteropus, eller Javaormbunke, kommer från Sydostasien. Den 10 till ca 20 cm höga ytliga växten är perfekt för att sätta på rötter eller stenar i mitten av akvariet. Den tolererar mjukt till hårt vatten.

Javafarn Microsorum pteropus från djungelbäckarna i Sydostasien har en permanent plats i akvariet. De långa, mittelgröna bladen i den här vackra varelsen växer ganska långsamt. Javafarn är robust och ganska lättskött. Den behöver inte mycket ljus.

Microsorum pteropus växer också i naturen som en krukväxt. Rhizomet (den gröna tjocka rotstammen) från Wasserfarns växer krypandes längs marken. Rotstammen bör inte planteras eftersom den kan börja ruttna. Javafarn är bäst bunden eller limmade till en akvariumrot eller en vacker sten. När du planterar i marken måste du se till att rotstammen definitivt inte är täckt med grus eller jord.

Den lättskötta Microsorum pteropus passar väldigt bra in i mitten på ett hardscape som tex. rötter och stenar. Den är inte kräsen med vattenvärdena och växer även under lågt ljus och utan koldioxidbefruktning. Vad Javafarn behöver är en bra kaliumförsörjning. Om så inte är fallet kan den få fula svarta fläckar, särskilt på de äldre bladen.

Javaormbunken växer genom dotterväxter som bildar sig på bladen. Du kan även köpa Javaormbunke som XL kopia hos Olibetta. Den stora moderväxten är ett särskilt vackert och imponerande exepmlar av Microsorum pteropus.

Du får en Javaormbunke som redan är bunden på en rot av storlek M-L. Detta motsvarar 25-30 cm i längd.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

För fixering rekommenderas alternativ till den klassiska nylonlinorna. Till exempel snabblimmet ProHaru Rapid av JBL. Detta gör det väldigt lätt att till fästa javaormbunken på akvarietrötter eller på en dekorativ stenbit.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. e kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Easy
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Microsorum pteropus su tronco "M-L"

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder