Anubias Microsorum pteropus XL

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättskötta Microsorum pteropus, eller Javaormbunke kommer från Sydostasien. Den 10 till ca 20 cm höga växten är perfekt för att sätta på rötter eller stenar i mitten av akvariet. Den tolererar mjukt och hårt vatten.

Javaormbunken Microsorum pteropus från djungelbäckarna i Sydostasien har en permanent plats i akvaristiken. De långa, mittgröna bladen på den här vackra varelsen växer ganska långsamt. Javaormbunken är robust och lättskött. Den behöver inte mycket ljus.

Microsorum pteropus växer också i naturen som en krukväxt. Rhizom (den gröna tjocka roten) kryper längs marken. Roten bör inte planteras eftersom den då kan börja ruttna. Javaormbunken är bäst bunden eller limmade till en akvariumrot eller en vacker sten. När du planterar den måste du se till att grundstammen inte täcks med grus eller jord.

Den lättskötta Microsorum pteropus passar väldigt bra in i mitten på hardscape som tex. rötter och stenar. Den är inte kräsen med vattenvärdena och växer även med lite ljus och utan koldioxidbefruktning. Javaormbunken behöver dock en bra kaliumförsörjning. Annars kan den få fula svarta fläckar, särskilt på de äldre bladen.

Javaormbunken förökar sig genom dotterplantor som växer på bladen.

Du kan köpa XL kopia av växten här hos olibetta. Den stora moderplantan är ett särskilt vackert och imponerande exemplar av Microsorum pteropus.

Du får Javaormbunken levererad på en rot av storlek ML, vilket motsvarar 25-30 cm i längd.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

För fixering rekommenderas alternativ till den klassiska nylonlinorna. Till exempel snabblimmet ProHaru Rapid av JBL. Detta gör det väldigt lätt att till fästa javaormbunken på akvarietrötter eller på en dekorativ stenbit.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Easy
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Microsorum pteropus XL

1 kundrecension i alla språk

2,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
0 (0%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
1 (100%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder