Anubias Staurogyne repens CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mer sofistikerade stamväxten Staurogyne repens, "The Creeping Staurogyne", kommer från Sydostasien. Växtens utseende kompenserar definitivt för insatsen. Den buskiga akvarieväxten växer 5 till 10 cm hög och är perfekt för förgrunden och mitten av akvariet. Den tolererar mjukt till medelhårt vatten.

Växten har inte funnits länge inom akvaristiken. Stamväxten från Sydamerika växer buskig och kompakt. De små äggformade bladen är ljusgröna till medelgröna. Genom regelbunden beskärning kan du bilda en matta med växten. Om du låter den växa längre kan du använda den som en trevlig buskgrupp. Regelbunden beskärning gör även grenarna snygga.

Växten behöver koldioxid och växtnäringsämnen för att växa vackert tätt och färgstarkt. Under svagt ljus växer den uppåt. Med medium till starkt ljus växer den kompakt. Växten kan regelbundet och kraftigt beskäras.

Lägg några avskurna skott några centimeter djupt i grus eller sand. Då växer de och driver även bort rötter.

Våra växter odlas i sterila växtlaboratorier. Det finns inga passagerare som sniglar eller parasiter och bekämpningsmedel används inte.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Den stora stamväxten passar perfekt i förgrunden eller mitten. Den svarar även mycket bra på beskärning.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: förgrund, Mittelgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Staurogyne repens CUP

4,7 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (66%)
4 stjärnor
1 (33%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder