Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss" CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättskötta vattenmossan Vesicularia montagnei kommer från Asien. Mossan är bara 2 till 5 cm hög och är perfekt på rötter eller stenar i förgrunden och mitten av akvariet. Växten tolererar mjukt till hårt vatten.

Vesicularia montagnei har medelgröna relativt grova frön som är ganska tydligt triangulära. Akvariemossan växer relativt långsamt och ger en vacker klädsel på hardscape eller på platta stenar i förgrunden.

Om du inte vill att mossen ska flyga lös i akvariet kan du binda upp den på platta stenar. Mossan måste beskäras regelbundet för en tät växt.

Du kan binda mossan på rötter eller stenar i akvariet. Där bildar den en bra klädsel och ser rustik ut. Vesicularia montagnei bildar rötter och växer fast på marken.

Vesicularia montagnei är en robust mossa och passar i de flesta akvarieuppsättningar. Det behövs inget extra CO2 och den växer fint även under svag belysning. Naturligtvis är starkt ljus och CO2 inte heller något problem.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Du köpa mossan direkt bunden på en rot i längd S hos Olibetta. Denna storlek har en längd på 20-25 cm.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Det är ganska tidskrävande att binda mossan. Det lättaste är om du skär mossan i små bitar och sedan binder den med nylonlinor på rotgrenar eller stenar. Om det är för tidskrävande för dig kan du använda snabblimmet ProHaru Rapid från JBL och limma bitarna.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss" CUP

6 kundrecensioner i alla språk

4,4 av 5 stjärnor
5 stjärnor
6 (66%)
4 stjärnor
1 (11%)
3 stjärnor
2 (22%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

9 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 6 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder