Back to Nature Akvarium Bakgrund River 3D

Extremt motståndskraftig

Storlek: L (150x50cm)

Leverans till Sverige är inte möjligt.

Egenskaper och fördelar

  • Helt ofarlig för prydnadsfiskar
  • Tillverkad av naturligt stenmjöl och polyuretan

Artikelnr.: BTN-3000123, Innehåll: 1 st., EAN: 4250300216496

Beskrivning

De robusta och hållbara Back to Nature 3D-stenbakgrunderna River för akvarier och terrarier återskapar på ett övertygande sätt steniga undervattenslandskap från naturliga biotoper.

För de allra flesta av våra mest populära akvariefiskar borde det här landskapet kännas bekant, eftersom många tropiska akvariefiskar kommer från steniga undervattenslandskap som ofta finns i naturens undervattensmiljöer. Back to Nature back wall River med sin vackra tvåfärgade sammansättning av basalt och gnejs för akvarium och terrarium erbjuder cichlider, malar, tetror och många andra akvariefiskar en välstrukturerad livsmiljö som i en biotop i naturen.

Här kan de leva ut sitt naturliga beteende - och förresten, den ljusgrå och mörkgrå bakgrunden i ditt akvarium eller terrarium ser också riktigt bra ut. Särskilt i kombination med vattenväxter i olika höjder och akvarierötter av äkta trä kan du uppnå fantastiska effekter.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Back to Nature back wall River i bakgrunden av ditt akvarium gör det enkelt för dig att skapa attraktiva undervattensvärldar med en spännande 3D-effekt i ditt akvarium eller akvarellandskap. Den kan kompletteras med matchande stenmoduler.

Marken (Hersteller): Back to Nature
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Back to Nature Akvarium Bakgrund River 3D

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: