Dennerle NanoCube Complete+ 10L

Nano akvarium set

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+
Dennerle Endast NANO Cube-glas
Dennerle NanoCube 30 liter Vitglas
Beskrivning

I ett akvarium ska dina fiskar och alla andra invånare känna sig så bekväma som möjligt, för det är här de tillbringar hela livet.

Med Dennerle Nanocube Complete+ kan du skapa en underbar liten undervattensvärld efter din smak! Det kompletta setet på 10 liter innehåller allt du behöver för ett framgångsrikt akvarium; börjar med den svarta bakväggsfolien, en täckskiva, en skumdyna, ett nano hörnfilter och 3 watt Nano Style LED S. I setet ingår även Nano Räkgruset Sulawesi Black, Nano DeponitMix odlingsmediet och Nano termometern!

Du kan inreda denna nanokub som du vill och bygga ett förstklassigt paradis för dina små crawlies! Akvariet är perfekt för avel och förvaring av ryggradslösa djur som dvärgräkor och dvärgkrabbor. De rundade hörnen ger glasfatet en elegant touch och kommer garanterat att dra till sig allas uppmärksamhet.

Mått (B x D x H): 20 x 20 x 25 cm

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med Nanocube Complete+ kan du komma igång direkt och förverkliga din dröm om en undervattenslekplats för dina räkor - eftersom detta kompletta set innehåller allt du behöver för att komma igång - du behöver bara välja växterna och dekorationen själv!

Volumen: 10-20 Liter
Marken (Hersteller): Dennerle
Strömanslutning

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dennerle NanoCube Complete+ 10L

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.