Greenscaping Mg Power

Växtgödselmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Gödselmedlet Mg Power från Greenscaping är ett särskilt högkoncentrerat och effektivt magnesiumgödselmedel. Vid behov kan detta gödselmedel kompletteras med Greenscapings makronäringsgödselmedel och mikronäringsgödselmedel. Detta gödselmedel kan doseras både dagligen och veckovis.

Mer kraft för dina växter

  • För krävande akvarier och alla planterade akvarier
  • För frodiga gröna blad
  • Extra hög dosering
  • Enklare tillämpning
  • Extremt hög täckning
  • Omedelbart effektiv
  • Säker för räkor

I starkt planterade och väl upplysta akvarier räcker ofta inte makronäringsämnena till. Mg Power ser till att magnesium alltid finns i tillräcklig mängd i ditt akvarium. Som ett resultat kommer dina växter att växa friskt och starkt igen.

Doseringen av detta gödningsmedel bör anpassas individuellt till ditt akvarium. Informationen om detta gödselmedel är en rekommendation; om magnesiumvärdet stiger för mycket på grund av detta gödselmedel bör du vid behov sänka doseringen. Vi rekommenderar att du varje vecka byter vatten med 25-70 % av den totala vattenvolymen och att du regelbundet kontrollerar vattenvärdena.

Detta gödselmedel är extra högt doserat jämfört med många konkurrerande produkter för att garantera ett rättvist värde för pengarna. Vi använder högkvalitativa näringsämnen och komplex för att säkerställa bästa möjliga växttillväxt. Vi tillsätter inga färgämnen eller dofter. När gödseln används på rätt sätt är den säker för räkor och fiskar.

Mg-gödningslösning 2 för prydnadsväxter i akvariet

  • 2,0 % MgO vattenlöslig magnesiumoxid

Konditioneringsmedel:
Metylparaben

Lagringsanvisningar:
Förvara i rumstemperatur. Skydda mot värme och frost. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

Anvisning för användning:
Endast för gödsling av akvarieväxter i akvarier. För detaljerad beskrivning av användning och dosering, se förpackningstext.

Marken (Hersteller): Greenscaping

svenska recensioner skriven för Greenscaping Mg Power

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: