Hobby Evertape 7,5 cmx100 cm Transparent

Tejp för nödsituationer

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Evertape Emergency tape är ett absolut högpresterande limningssystem och erbjuder optimal anpassningsförmåga till den yta som ska limmas och de omgivande förhållandena. Med den här tejpen kan du försegla eller limma nästan alla material, även fuktiga ytor. Särskilt när det gäller temperatur, fuktighet och täthet är den här tejpen en riktig allroundare som inte får saknas i ditt akvariehushåll!

Med Evertape nödklisterband kan du till och med klistra fast under vatten - praktiskt om akvarierutan spricker på helgen eller på semestern. Den här nya generationen tejp kännetecknas också av enorm hållbarhet vid minusgrader, god UV-beständighet och hög grad av omedelbar vidhäftning.
Akrylatkärnan bildar en nästan oskiljaktig enhet med de två funktionella klisterytorna. Till skillnad från konventionella tejpband bildar det viskoelastiska limmet ett permanent, spänningsfritt och förseglande band. På grund av produktens egenskaper finns det nästan inga gränser för användningsområdena och gör Evertape nödklisterband till en optimal snabbreparationshjälpare inom akvaristik och dammkonstruktion. Men denna användbara allsidiga tejp kan också användas för utomhusinstallationer i trädgården, pooler och även för husvagnar/båtar/ camping och sport.

Evertape nödklisterband är särskilt lämpligt för ytor som:

- många plastmaterial
- Dammbindor
- glas
- de flesta pulverlackerade ytor

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med Evertape nödklisterband är du alltid på den säkra sidan - oavsett om du snabbt behöver reparera trädgårdsslangen eller sprickan i ditt akvarieglas!

Marken (Hersteller): Hobby
Produktvideo

Videor om produkten:

svenska recensioner skriven för Hobby Evertape 7,5 cmx100 cm Transparent

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder