JBL NovoGranoColor

Huvudfoder för akvariefiskar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

JBL NovoGranoColor är ett granulerat huvudfoder för medelstora och stora tropiska sötvattenfiskar mellan 6 och 15 cm som lever i olika vattenområden.

Flera kornstorlekar gör att fodret kan sjunka och flyta, så att alla akvarieinvånare får lika mycket mat. Dessutom är den optimalt lämpad för användning i automatiska matare. Olika naturliga råvaror i JBL NovoGranoColor hjälper till att ge mer färg, ett stabilt immunsystem och ett definierat utseende.

Tack vare det munsvänliga granulatet har akvariefiskarna optimala matningsförhållanden, eftersom alla fiskstorlekar får samma foder.

JBL Novo-foder är mer lättsmält, vilket leder till mindre utsöndring och gör att vattenkvaliteten förbättras med NovoGranoColor. Den optimalt anpassade fosfathalten minskar vattnets grumlighet och hämmar algtillväxten. Tack vare den unika CLICK-dosan kan utfodringen göras hygieniskt utan att du behöver röra vid fodret.

Detta fullfoder för olika små prydnadsfiskar kan förvaras i fyra månader efter öppnandet och förblir förseglat i tre år. Refill 250 ml erbjuds för JBL NovoGranoColor CLICK-dosan. Dessutom kan denna basmat kombineras för att komplettera den dagliga menyn på ett kulinariskt sätt.

Matningsrekommendation:
Utfodra med så mycket JBL NovoGranoColor som fisken kan äta på 5 minuter en eller två gånger om dagen. Utfodringsintervallen kan dock ökas både under uppfödning och för växande ungfisk.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
NovoGranoColor CLICK är ett optimalt färgfoder för medelstora till stora fiskar i alla vattenområden!

Marken (Hersteller): JBL
Tierarten: Salmler, Labyrinthfische, Lebendgebärende Zierfische, Barben

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för JBL NovoGranoColor

4,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
0 (0%)
4 stjärnor
1 (100%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder