Jöst Ocean-Pad för Guppy Holder
Fiskform

För rena akvarier

50 kr

(10 kr / st., inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 5 st.

Leverans senast fredag, 08. december om du beställer senast måndag klockan 09:30.

I lager

Leverans före jul: Beställ senast tors, 14. dec kl 23:59. Mer information.

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

  • Kudde för Guppy Holder Sponge
  • Grov pad för grov smuts
  • Avlägsnar alger, kalk och avlagringar
  • Lämplig för svåra områden
  • För söt- och saltvatten

Artikelnr.: JOE-FX-GUPPY, Innehåll: 5 st., EAN: 4027107042517

Beskrivning

Med Jöst Guppy Ocean Pad kan du fylla på guppyhållaren och snabbt och tillförlitligt avlägsna alger, kalk och andra avlagringar i ditt sötvattensakvarium eller marina akvarium.

Förutom regelbunden och permanent vattenvård är rengöring av ditt akvarium också en viktig del. Förutom den visuella aspekten kan algerna föröka sig okontrollerat om de inte avlägsnas regelbundet. Regelbunden rengöring av akvariet och dess delar garanterar också en säker och tillförlitlig drift.

Med Ocean Pad for Guppy Sponge från Jöst är du perfekt utrustad om du vill rengöra ditt akvarium på nolltid. Den 3 cm tjocka skumgummisvampen i form av en fisk (ingår inte) ligger perfekt i handen och gör att du kan arbeta snabbt och utan att bli trött, eftersom den följer dina rörelser utan ansträngning. Guppy Sponge har ett speciellt och innovativt utseende som gör att du kan rengöra även svåråtkomliga sprickor och vrår i akvariet utan att behöva rensa hela akvariet. De utbytbara padsen hjälper dig att göra detta: den grova Ocean-padsen har en speciell struktur som gör att du kan ta bort även envisa kalk- och algbeläggningar från glaset som du normalt skulle använda ett knivblad för. Med Guppy Sponge minskar du risken för att av misstag skära av silikonsömmar eller till och med skrapa glaset. (Du bör dock se till att det inte finns några stenar eller sandkorn mellan Guppy-svampen och glaset när du rengör, eftersom dessa säkert skulle repa akvarieglaset). Du kan också använda den för att ljusa upp oattraktiva missfärgningar på dina silikonsömmar! Du kan till och med använda Guppy Sponge för att rengöra det yttre akvarieglaset och behöver bara polera det med en mikrofiberduk eller en sämskläder. På så sätt sparar du inte bara en massa dyra rengöringsmedel utan bidrar också aktivt till miljöskyddet - om det inte gör städningen dubbelt så rolig!

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med Ocean Pad har du din guppysvamp redo att användas igen på nolltid och kan njuta av din rengöring med gott samvete

Marken (Hersteller): Jöst

Frågor & svar om Jöst Ocean-Pad för Guppy Holder Fiskform

Få specifika svar från kunder som har köpt den här produkten.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Jöst Ocean-Pad för Guppy Holder Fiskform

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: