Oase HighLine optiwhite 400 Kombination

Akvariekombination

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Oase HighLine 125 akvarium kombination
Beskrivning

Akvariekombinationen "Oase Highline optiwhite 400" betonar ny design och individualitet. Akvarierna och underskåpen i OASE HighLine är sömlöst samordnade och övertygande med högkvalitativa material. Med en grundyta på 140 x 50 cm och den rektangulära designen passar den perfekt in i alla bostadsområden. Dessutom är designen mycket praktisk: med ett torrt schakt för ordnad kabel- och slangförläggning och med ett särskilt bottenhål som innehåller ett enkelt anslutningsalternativ för filtret. Torrbrunnen ger ytterligare gömställen och tekniken försvinner helt och hållet. Underskåpet är utrustat med justerbara fötter för ett säkert och svajfritt stativ.

Handtagslösa skåpdörrar med trycköppning garanterar rena linjer och aluminiumlisterna på akvariet döljer även fula kanter. HighLine-underskåp för akvarier från 200 liter kan utrustas med upp till två lådor i underskåpet, vilket ger mer förvaringsutrymme.

Optiwhite-glaset (vitt glas) ger en klar bild av världen under vattnet, utan störande grönt inslag, för en verklighetstrogen återgivning av färgerna hos dina akvarieinvånare.

Matning är en barnlek tack vare en matningsklapp och kan dessutom utrustas med Oase FischGuard automatisk matare.

Alukåpan kan också tas bort helt och hållet och enkelt för att underlätta arbetet vid rengöring och underhåll.

  • Filter
  • Värme
  • Belysning
  • Volumen: 300-400 Liter
    Marken (Hersteller): Oase

    svenska recensioner skriven för Oase HighLine optiwhite 400 Kombination