Olibetta Catfish Paradise halvcirkelformad - 1 grotta och 1 tunnel kombinerade

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Röd Myrrot
Olibetta Flodrot
Olibetta Draksten
Beskrivning

Med det halvrunda, sågade havskattparadiset i naturträ har du både en stängd och en öppen tunnel. På så sätt kan dina grottbor välja exakt den form av boende som de tycker bäst om. Catfish Paradise är lämpligt för malar, kräftor och grottodlande cichlider och andra grottodlare som t.ex. smörbultar, och det ser också riktigt bra ut. Denna naturliga akvariedekoration är 12-16 cm lång och 18-25 cm hög. Båda tunnlarna har en diameter på 4 cm - mycket lämplig för malar i storlek med en Antenna-mal eller för mindre cichlider från Sydamerika, för smörbultar och mindre kräftor.

Grottan, som är stängd på baksidan, är den perfekta lekplatsen för grottodlare i akvariet. Här kan ingen smyga sig fram bakifrån och stjäla äggen. Grottan som är öppen på baksidan gör det å andra sidan möjligt för invånaren att försvinna genom bakdörren om någon vill ta sig in i dess vackra hem.

Malfiskparadiset i äkta trä är en naturprodukt som har vuxit fram. Det ser lite ut som en halv trädstam som fallit ner i vattnet. Kom ihåg att dina grottbor i akvariet vill ha ett visst val när det gäller att hitta en plats att bo på - det bör alltid finnas ett eller två fler gömställen än vad de faktiskt behöver.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Du kan göra ditt malparadis ännu mer naturligt genom att lägga till ett grönt lager av mossa eller ormbunkar (eller en kombination av de två). Det bästa sättet att göra detta är att använda JBL:s snabbhärdande lim Gel ProHaru Rapid, men att plantera med nylontråd fungerar också ganska bra om du är någorlunda skicklig.

Marken (Hersteller): Olibetta

svenska recensioner skriven för Olibetta Catfish Paradise halvcirkelformad - 1 grotta och 1 tunnel kombinerade