Olibetta Catfish tube Tillverkad av Naturligt Trä med båda sidor öppna

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M
Olibetta Wire Tree på Skifferfot
Olibetta Wire Tree på Hartsfot 18-30cm
Beskrivning

Varje grotta av naturligt trä har en ytterdiameter på 8-10 cm och är 12-16 cm lång. Det inre hålet i själva grottan är 4 cm stort och räcker för malar upp till storleken av en vuxen antenn-mal, för mindre grottuppfödande cichlider, gobies och andra grottbor av lämplig storlek, eller för mindre kräftor.

Grottan, som är öppen på fram- och baksidan, är idealisk för kräftor - här kan de snabbt fly om en mindre välmenande artfrände tror att de måste kräva sitt gömställe för sig själva.

Grottan är tillverkad av ett enda stycke äkta trä. Tack vare sin vackra mörka färg sticker den knappast ut i akvariet, men ger ändå en mycket iögonfallande detalj i layouten när du tittar närmare, vilket alltid ger något fascinerande till ett akvarium.

Du bör alltid erbjuda ett gömställe per djur i akvariet - och sedan minst en eller två ytterligare grottor. På så sätt undviker du att slåss om de bästa platserna för dina akvarieinvånare. Våra malargrottor är perfekta att kombinera med varandra eftersom det inte finns några tråkiga upprepningar - allt är i naturligt trä! Du kan till och med välja grottor i olika storlekar för att skapa ännu mer variation.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Denna fantastiska grotta i äkta trä ser riktigt rustik ut och blir ännu mer naturlig om du planterar den med mossa eller ormbunkar. För att göra detta kan du helt enkelt knyta fast växterna eller limma dem på plats med det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL.

Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Catfish tube Tillverkad av Naturligt Trä med båda sidor öppna

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.