Olibetta Glänsande Grus svart

Grus för akvarium

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Det glansiga gruset består av mörk, glänsande aska med textur. Du kan använda det här mörka, glänsande gruset perfekt för att framhäva enskilda detaljer, t.ex. en vacker växt eller en fantastisk dekoration, eller använda gruset i hela akvariet för att bättre framhäva färgerna hos dina färgglada akvariefiskar. Med sin fina kornstorlek på 1-2 mm är detta fina grus mycket jämnt och skapar ett mycket enhetligt utseende i akvariet.

Det glansiga gruset är helt vattenneutralt, det släpper inte ut några mineraler i vattnet och påverkar inte vattnets hårdhet. Den fina kornstorleken lämpar sig väl för användning med bottenfilter eller bottenvärmare. Eftersom det glansiga gruset inte innehåller några näringsämnen bör akvarieväxterna få lämpliga växtnäringsämnen via ett substratgödselmedel under gruset.

Du bör skölja det glansiga gruset med kallt vatten innan du använder det i akvariet för att avlägsna damm och nötning och för att förhindra att akvarievattnet blir grumligt. Glansgrus har relativt skarpa kanter och bör därför inte användas i akvarier med bottenlevande fiskar som pansarvärmare, som kan skada sig på kanterna. Glansigt grus är därför inte heller primärt lämpligt för att hålla räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Du kan använda detta vackra mörka glansiga grus som en kontrast till ett ljust grusunderlag, du kan använda det för att framhäva ensamma växter eller utrusta hela ditt akvarium med det vackra mörka glansiga gruset.

Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Glänsande Grus svart

1 kundrecension i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (80%)
4 stjärnor
1 (20%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder