Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

Naturliga stenar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Dessa stora Olibetta naturstenar för akvariet med en längd på 9 till 15 cm är riktigt bra i större akvarier, men även som enstaka bitar eller i en liten grupp i mindre akvarier eller akvarier. Dessa superögonblicksfångare släpper inte ut något i akvarievattnet och gör det därför inte hårt.

De naturliga ovala till runda formerna passar vackert i lugna akvarier eller i flodakvarier och strömbassänger. De ger ditt akvarium ett lugnt och harmoniskt utseende. Olibetta Natural Pebbles är naturligt obelagda. Med olika storlekar av dessa vackra stenar kan du på ett naturligt sätt komplettera och bryta upp layouten i ditt akvarium. Stenarna passar särskilt bra i kombination med Olibetta Natural Pebbles eller Olibetta Coloured Pebbles.

De runda stenarna är också idealiska för att göra algstenar till växtätare. För att göra detta, applicera en past av spirulinaalger och vatten på en Pebble, låt den torka och placera den i akvariet. Tvätta Natural Pebbles kort i kallt vatten innan du använder dem i ditt akvarium, så att allt slitage och damm som orsakats av transporten sköljs bort.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

De stora ovala till runda naturstenarna är riktiga blickfång i biotopakvarier, flödesakvarier och faktiskt alla andra typer av akvarier och akvarier.

Körnung: 9-15 cm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

10 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
12 (85%)
4 stjärnor
1 (7%)
3 stjärnor
1 (7%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

14 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 10 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: