Olibetta Gravel Samurai 3-5mm

Grus för akvarium

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Gravel Rio Negro 0-2mm
Olibetta Gravel beige 1-2mm
Olibetta Diskus Sand Rio Xingu vit
Beskrivning

Olibetta Aquarium Gravel Natural Gravel Mix består av attraktivt, perfekt koordinerat färgat naturgrus. Den grövre kornstorleken med lite olika stora stenar ger en visuellt perfekt, varierad substratdesign i akvariet.

Du kan använda denna naturliga grusblandning ensam i akvariet eller kombinera den med andra grusblandningar. Om du har ett substrat med finare kornstorlek i ditt akvarium eller akvariumlandskap kan du använda den här större grusblandningen för att skapa fina accenter och liva upp layouten. Alla Olibetta naturgrusblandningar är vattenneutrala, icke-härdande och stenarnas kanter är rundade. Detta innebär att ingen akvarieboende kan skada sig själv.

Förutom sina dekorativa egenskaper har Olibetta naturgrusblandning för akvarier också en positiv effekt på vattenkvaliteten i ditt akvarium eller akvarellandskap. Grusbotten i akvariet fungerar som ett gigantiskt biologiskt filter och bryter snabbt ner vattenföroreningar i akvarievattnet. Naturgruset bör sköljas noggrant med kallt vatten före användning för att avlägsna nötning och damm som orsakats av transport.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Denna grövre grusblandning är mycket harmonisk i färg och ger dig möjlighet att visuellt liva upp ditt akvarium eller akvarium och ge det ett mycket individuellt utseende.

Körnung: 3-5 mm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Samurai 3-5mm