Tetra AquaSafe

Vattenkonditionerare

69 kr 87 kr -21%

(276 kr / l, inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 250 ml

Leverans senast fredag, 09. juni om du beställer senast måndag klockan 09:15.

I lager

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Information om frakt och returer

Egenskaper och fördelar

 • Gör kranvattnet lämpligt för fiskar genom att neutralisera skadliga ämnen omedelbart
 • Neutraliserar farligt klor, kloramin, koppar, zink och bly
 • Skyddar fiskens gälar och slemhinnor
 • Minskar stress hos fisken med B-vitaminer
 • Främjar vitalitet, tillväxt och välbefinnande genom tillsats av jod och magnesium
 • Säkerställer klart vatten genom att främja tillväxten av nyttiga bakterier

Artikelnr.: TET-736269, Innehåll: 250 ml, EAN: 4004218736269

Beskrivning

Tetra AquaSafe är ett vattenförbättringsmedel för söt- och saltvattenakvarier som neutraliserar skadliga ämnen och gör kranvattnet lämpligt för fiskar.

Alla fiskar behöver miljöförhållanden som är anpassade till deras behov för att inte bli sjuka. I ett akvarium kan vi bara i begränsad utsträckning återskapa naturen, men vi kan göra det så bekvämt som möjligt för djuren. Akvariesystemet fungerar optimalt när vatten, planteringar, teknik och fiskar är samordnade. Vattnet är särskilt viktigt. Den bör ha parametrar som liknar dem i fiskens livsmiljö. Hur väl mikroorganismerna trivs beror också direkt på vattenkvaliteten.

Kranvatten är i allmänhet bäst - men alltid med AquaSafe! Det finns skillnader mellan havsvatten, dricksvatten och naturligt sötvatten som du kan smaka och lukta på. Detta beror på faktorer som organiska och oorganiska föroreningar, klimatpåverkan och ingredienser som påverkar vattenkemin. Varje vattenförekomst får på så sätt sin egen karaktär. Men kranvattnet kan också innehålla faror. Till exempel kan tungmetaller från rören, som koppar, zink och ibland bly, finnas i vattnet. Koncentrationen av klor i dricksvatten för sterilisering är ofarlig för människor, men farlig för fiskar även i de minsta koncentrationerna, eftersom den skadar gälarna. Därför måste och bör vattnet behandlas med Tetra AquaSafe på ett sätt som är lämpligt för fiskar och växter när du inrättar ett nytt akvarium och vid varje partiellt vattenbyte.

Tera AquaSafe skyddar på ett tillförlitligt sätt fiskar och växter från skadliga ämnen i kranvatten och tillför viktiga livsnödvändiga ämnen för naturligt akvarievatten. Den optimerade formeln är idealisk för att ta hand om din fisks hud och fenor. Vattenkonditioneraren neutraliserar omedelbart farligt klor, kloramin, koppar, zink och bly. Fiskens gälar och slemhinnor skyddas, B-vitaminer minskar stress. Tetra AquaSafe främjar vitalitet, tillväxt och välbefinnande genom tillsats av jod och magnesium och säkerställer klart vatten genom att främja tillväxten av nyttiga bakterier.

Dosering

Skaka väl före användning. Tillsätt 5 ml Tetra AquaSafe per 19 l nytillsatt kranvatten direkt i akvariet. Användning: vid inrättande av ett nytt akvarium, partiellt vattenbyte och transport av fiskar. Lämplig för alla sötvatten- och marina akvarier (stäng av proteinskimmern).

Note:

Den blå färgen försvinner omedelbart efter applicering!

Oliver Knott rekommenderar:

När du inrättar ett nytt akvarium eller byter en del av vattnet bör farliga ämnen i kranvattnet neutraliseras med Tetra AquaSafe!

Marken (Hersteller): Tetra
Säkerhets- och varningsanvisningar

Varningsanvisningar:

 • H315 - Irriterar huden.
 • H317 - Kan orsaka allergisk hudreaktion.
 • H319 - Orsakar allvarlig ögonirritation.
Produktvideo

Frågor & svar om Tetra AquaSafe

Få specifika svar från kunder som har köpt den här produkten.

Erfarenheter från våra kunder

1 svenska recension skriven för Tetra AquaSafe

22 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
48 (97%)
4 stjärnor
1 (2%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

49 recensioner
1 kundrecension på svenska
22 kundrecensioner i alla språk

Liknande produkter:

  Kunder har även köpt: