Tetra Pond MediFin

Läkande medel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Tetra Pond MediFin är ett universellt läkemedel som lämpar sig för behandling av de flesta sjukdomar hos dammfiskar i trädgårdsdammen.

.

Trädgårdsdammar är ett fascinerande designelement i trädgården. Växterna i och runt dammen är inte bara vackra att se på, utan bidrar också på ett viktigt sätt till den naturliga ekologiska balansen. Men även i den vackraste trädgårdsdammen kan fiskar drabbas av sjukdomar av olika anledningar.

Tetra Pond MediFin är ett universellt effektivt läkemedel för behandling av dammfiskar. Den mycket effektiva kombinationen av aktiva ingredienser är effektiv mot de vanligaste sjukdomarna hos dammfiskar och har ett brett verkningsspektrum. Tetra Pond MediFin hjälper effektivt och snabbt mot hudparasiter och bakteriella hudinfektioner. Den används för sår och alla typer av yttre skador och kan även användas för profylax och desinfektion. Vid korrekt användning är produkten ofarlig för växter, fiskar och högre vattenorganismer. Den flytande formen garanterar en snabb och jämn fördelning av de aktiva ingredienserna.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra Pond MediFin kan du behandla dina fiskar snabbt och professionellt för att utesluta sekundära infektioner!

Marken (Hersteller): Tetra

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra Pond MediFin

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
3 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: