Tetra Tetratec EasyCrystal Filterpaket 250/300, 3 st.

Filtermedium

88 kr

(29 kr / st., inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 3 st.

Leverans senast torsdag, 27. juni om du beställer senast måndag klockan 00:00.

I lager

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Ersättningsfiltermedium för EasyCrystal Internal Filter
 • För 40 liters akvarievolym
 • Perfekt filtrering tack vare det mekaniska och bioaktiva arbetssättet
 • Snabbt och rent byte
 • Klar för användning omedelbart

Artikelnr.: TET-151581, Innehåll: 3 st., EAN: 4004218151581

Beskrivning

Tetra EasyCrystal FilterPack 250/300 är ett ersättningsfiltermedium för Tetra EasyCrystal internfilter och används för mekanisk och bioaktiv filtrering i sötvattensakvarier på upp till 40 liter.

För att dina fiskar och växter ska må bra är det nödvändigt med en permanent filtrering av akvarievattnet. Tetra-filtertekniken tar säkert bort överskott av näringsämnen och garanterar därmed en permanent god vattenkvalitet. Filtret är hjärtat i varje akvarium och väljs därför för att passa varje biotop. Detta beror inte bara på akvariets storlek utan också på dess invånare. På Tetra innehåller alla AquaArt-kompletta uppsättningar rätt filter för fiskbeståndet som är lämpligt för akvariet i fråga. Men om förhållandena förändras på grund av att fiskarna förökar sig eller att mycket små djur som t.ex. dvärgräkor flyttar in, kan det befintliga filtret också behöva bytas ut mot ett mer lämpligt filter. Här erbjuder Tetra en mängd olika enheter som passar alla akvarieinvånare och akvariestorlekar.

Filterpatronen Tetra EasyCrystal Filter Pack är ett ersättningsfiltermedium för användning i Tetra EasyCrystal internfilter. Filterpatronen kan bytas snabbt och enkelt utan att du behöver bli blöt om händerna. Den vita filterfilten tar över den grova förfiltreringsfunktionen. Den gröna filterfilten används för det smalporiga finfiltret. Patronen kan bytas snabbt och rent tack vare den praktiska clipshållaren.

Filtrets nedsmutsningsgrad kan bestämmas av vattnets flödeshastighet. Beroende på typ av filter rengörs det var 14:e dag till var 3:e månad, då flödet minskas med ungefär hälften. Använd ljummet kranvatten eller, ännu bättre, akvarievatten för att tvätta ut filtermaterialet. Vid användning av filtersvampar räcker det med att bara pressa dem. Varmt eller kallt vatten får aldrig användas för detta ändamål, eftersom det förstör användbara filterbakterier. Under inga omständigheter får rengöringsmedel användas. Det är mycket enklare och snabbare att regelbundet byta filterpaketet i Tetra EasyCrystal Filter.

I leveransen ingår 3 filterpatroner.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra EasyCrystal Filter Pack kan du byta dina filterpatroner snabbt och enkelt utan att få blöta händer!

Marken (Hersteller): Tetra

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetratec EasyCrystal Filterpaket 250/300

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder