Anubias Echinodorus 'Ozelot Red

Ocelot svärd växt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta Red Ocelot Echinodorus Ozelot Red från Sydamerika gillar mjukt till hårt vatten. Rosettväxten, som växer från 20 till ca 50 cm, kommer verkligen till sin rätt i mitten och bakgrunden av ett akvarium.

Den lättskötta Red Ocelot Echinodorus Ocelot Red har ett slående fläckigt mönster på sina rödgröna blad, vilket har gett den dess namn. Som rotfrukt behöver den ett näringsrikt substrat.

Denna populära akvarieväxt är något mindre än andra svärdväxter och kan därför även användas i mitten eller i bakgrunden i stora akvarier. Med sina 40 cm blir den vackra svärdsplantan ändå ganska expansiv och bör därför få en bra plats i akvariet där den kan breda ut sig lite.

Echinodorus Ozelot Red förökar sig genom dotterplantor som växer på blomställningar ovanför vattenytan. För att föröka den är det bara att klippa av dotterplantorna och plantera ut dem.

Echinodorus Red Ocelot är en akvarieväxt som kräver lite underhåll och inte kräver mycket arbete. Den är mycket livskraftig om den får god tillgång till näringsämnen. Den behöver ingen CO2-gödsling alls och klarar sig mycket bra i medelhögt ljus. Svärdväxten Red Ocelot är mycket lätt att sköta i mjukt till hårt vatten.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Echinodorus Red Ocelot är ett stort blickfång i stora akvarier, även tack vare sin färg. Särskilt som solitär ser den riktigt bra ut, och på grund av sitt ursprung passar den särskilt bra i ett sydamerikanskt akvarium.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Echinodorus 'Ozelot Red

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder