Anubias Echinodorus tenellus CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den relativt lättskötta gräsväxten Echinodorus tenellus kommer från Sydamerika och är också kommersiellt tillgänglig som Helanthium tenellum. Den tycker om mjukt till hårt vatten och blir ca 5 till 10cm. Växten passar förgrunden av akvariet och ger en riktigt vacker effekt.

Echinodorus tenellus har tilldelats ett nytt släkte och kallas nu Helanthium tenellum. De ljusgröna och kompakta blad är mycket vackra i akvariet. Under mycket ljus är den fortfarande mycket kompakt och kan anta en rödaktig nyans.

Echinodorus tenellus groddar och bildar därför snabbt en tät gräsmatta i förgrunden av akvariet. Du kan klippa av utväxter sedan plantera dotterplantorna.

Echinodorus tenellus gillar att ha en rotgödsel eftersom det är ganska hungrig. Den gräsbevuxna växten växer snabbt och tätt. Om bladen växer för tätt kan det hända att de rör sig mer uppåt.

Echinodorus tenellus växer riktigt bra i mjukt till hårt vatten och med extra CO2 blir det ännu bättre. Medium ljus är tillräckligt.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Växten är en lättskött gräsmatta för förgrunden av akvariet. Växten gillar att växa i flera lager ovanpå varandra och stjäl då ljuset från sig själv. Se till att genomföra beskärningar för att förhindra detta.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Echinodorus tenellus CUP

1 kundrecension i alla språk

4,5 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (50%)
4 stjärnor
1 (50%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder