Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta brasilianska gräsväxten Lilaeopsis brasiliensis från Sydamerika tycker om mjukt till medelhårt vatten. Den 5 till ca 7 cm långa gräsväxten passar verkligen perfekt till förfrunden av akvariet.

Lilaeopsis brasiliensis fina ljusgröna löv av den brasilianska gräsväxten ser ut som gräsblad. Gräsmattan är endast 5 till 7 cm hög och är därför väldigt bra för plantering i förgrunden av akvariet och för ett nanoakvarium.

Den medelsnabbt växande växten kan beskäras med en sax och sedan återplanteras någon annanstans. Det bästa sättet att göra detta är med en pincett, eftersom de unga växter är ganska små.

CO2-gödselmedel främjar tillväxten och under medium till starkt ljus växer de brasilianska gräplantorna optimalt och kompakt.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Gräsmattan borde tunnas ut ibland. Den brasilianska gräsväxten gillar att växa i flera lager ovanpå varandra och stjäl då ljuset från sig själv.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: förgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

1 kundrecension i alla språk

4,5 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (50%)
4 stjärnor
1 (50%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder