Anubias Micranthemum sp. 'Montecarlo' CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättaskötta Montecarlo Micranthemum sp. "Montecarlo", även känd som Micranthemum tweediei eller Montecarlo-3, kommer från Sydamerika. Den snabbväxande akvarieväxten gillar mjukt till medelhårt vatten. Den 3 till ca 15 cm höga marktäckningsväxten passar till förgrunden eller i mitten av akvariet.

Den välväxande Montecarlo periwinkle Micranthemum har ganska långa skott men växer krypande och blir därför inte så hög. Den kan därför användas som ett grundskydd i förgrunden. Även i mitten kan du skapa riktigt stora, lösa effekter. Du kan till och med fästa den på rötter eller stenar och låt den växa överhängande - Lägg till en stor och extraordinär effekt i ditt akvarium eller aquascape.

Den mycket finbladiga och ljusgröna Perennial Micranthemum sp. "Montecarlo" växer bra i mjukt till medelhårt vatten. Koldioxid, tillsammans med ett gott utbud av näringsämnen är nödvändigt för en kompakt tillväxt och bra färger. Under medium till starkt ljus växer Montecarlo Perlkraut fint lågt och kompakt. Med lågt ljus tenderar det att gå upp.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Montecarlo periwinkle växer i förgrunden och till en mycket tät matta. Du bör tunna ut ganska ofta så att växten inte stjäl sitt eget ljus. Om mattan är för tjock kan den börja sväva och det vill vi inte ha.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: förgrund, Mittelgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Micranthemum sp. 'Montecarlo' CUP

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
6 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

6 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder