Anubias Pogostemon helferi CUP

akvarium fabrik

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den något mer sofistikerade stamväxten Pogostemon helferi kommer från Sydostasien. Den 5 till ca 10 cm höga akvarieväxten är perfekt till förgrunden eller mitten av akvariet och tolererar mjukt till medelhårt vatten.

Växten är en snygg blickfångare för förgrunden eller mitten. De långsträckta bladen med den vågiga kanten är färgade ljusgröna och står runt stammen med en stjärnform.

Tillsättning av CO2 och ett gott utbud av växtnäringsämnen samt medelstarkt starkt ljus behövs för bra och kompakt uppväxt. Under mycket ljus förblir växten väldigt kompakt och kort, i svagare ljus kan det hända att det splittrar och sedan växer uppåt. Liksom de flesta stamväxter tolererar den en regelbunden beskärning grenar sedan fint.

Du kan enkelt plantera skotten avskurna vid beskärning. De kan planteras med en pincett i grus eller jord. Där växer de snabbt och starkt.

Denna växt har odlats i ett sterilt växtlabratorium och levereras in en mugg. Det finns inga sniglar, andra skadedjur, bakterier, svampar eller algsporer på växten. Den är även obehandlad och kan därför användas direkt i akvarier med känsliga invånare som till exempel räkor.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Placering: förgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Pogostemon helferi CUP

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder