Anubias Sagittaria subulata CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta rosettväxten Sagittaria subulata kommer från Amerika. Den ca 5 till 60cm höga växten är perfekt för mitten av akvariet och tolererar mjukt till hårt vatten. Även för kallt vatten.

På samma sätt som Vallisnerie har den flytande växten bandformade medellånga blad. En särskild egenskap skiljer växten från Vallisnerie: vid en lös plantering blir växten bara 5-10cm hög och passar perfekt till mitten av akvariet. Om man planterar växterna mycket tätt, sträcker de sig upp och blir ca. 60cm höga. Vid lös plantering kan eventuella längre blad lätt beskäras.

Sagittaria subulata växer snabbt och bra med bra näringstillförsel och även under lågt ljus och utan CO2-tillsats. Dock betydligt snabbare under starkt ljus och med CO2. Om det finns en järnbrist blir växten snabbt blek eller till och med gul. En tillgång på näringsämnen är ett måste om du vill ha en vacker flytande växt.

Växten får dotterväxter som kan användas för förökning. Det är bara att klippa av och plantera.

Växten kommer i en kopp från ett sterilt laboratorie. De är fria från bekämpningsmedel och innehåller inte heller patogener eller parasiter. Du kan omedelbart plantera växterna i ett akvarium utan att behöva oroa dig.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Sagittaria subulata är speciell eftersom den kan användas varierat - löst plantad är den kort och passar bra i mitten i akvariet. Du kan plantera de tätt och den växer högt och passar bakgrunden.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Sagittaria subulata CUP

2 kundrecensioner i alla språk

4,5 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (50%)
4 stjärnor
1 (50%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder