Anubias Vesicularia dubyana med rotstorlek "S"

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mycket lättskötta vattenmossan Vesicularia dubyana kommer från Asien. Singaporemos, som ibland säljs under namnet Javamoos, växer bara 2 till 5 cm högt och är perfekt för rötter och stenar i förgrunden och mitten. Den tolerera mjukt till hårt vatten.

Den graciösa Singapuremossann Vesicularia dubyana kommer från Asien och ser lite som en skogsmos. Med medelgrön till mörkgrön, horisontellt växande skott. Den har mindre grenar än Christmas Moos och blir mer kompakt än Javamoos.

Du kan också använda Singapuremoos som golvtäckning i förgrunden. Det bästa är om du skär den i små bitar och sedan lindar den med nylonlinor på rotgrenar eller stenar. Om det är för tidskrävande tar du bara superlimmet ProHaru Rapid från JBL och limmar bitarna.

Singapure moss ger också dina akvarietrötter eller ditt berglandskap en mycket vacker oändlig och helt naturlig touch. Bundet upp på den så kallade hardscape, växer den till vackra täta kuddar. Singapore på grenarna på ett akvarieträ gör trädet vackert grönt och gör akvarieträdet som en riktig bonsai. Vesicularia dubyana har parakiter och fästs mycket snabbt till marken.

Vesicularia dubyana är lätt att ta hand om och knappast krävande, så du kan packa mossen i de flesta akvarieuppsättningar. En extra tillförsel med CO2 behöver inte det, och en svag belysning är inte heller ett hinder. Annars känns det bra, men med CO2-befruktning och starkare ljus kan det också växa.

Detta akvariemoss kan multipliceras genom att helt enkelt dra ihop varandra. Bara dela upp kuddarna, redo.

Här i Olibets butik köper du Singaporesmos professionellt bunden på en akvariumkompatibel rot av storlek S. Denna rot är ca 20-25 cm lång.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Den vackra akvariemossen Vesicularia dubyana var tidigare såld som Javamoos, idag har den etablerat sig under namnet Singaporemoss i akvaristiken. Det har varit länge i akvariet och har bevisat sig här verkligen.

Akvariefabriker är en produkt av Moder Natur ... ganska äkta och odlad på det ursprungliga sättet, ingen av de andra är verkligen hundra procent så. Det är därför våra växtbilder är just det - till exempel bilder av en naturlig produkt som kan se lite annorlunda ut i din leverans - ibland mer eller mindre bladen, vuxit lite större eller något mindre, ibland kan färgtonen kanske inte matcha Matcha produktbilden. En sak vi kan lova - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra som ett ägg det andra, men de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Du kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet till ditt hem! Det kunde inte vara fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Vesicularia dubyana med rotstorlek "S"

1 kundrecension i alla språk

4,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (50%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
1 (50%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder