Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss på rot " S "

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Vattenmossaan Vesicularia dubyana är mycket lätt att underhålla och kommer från Asien. Singapurmossaa, som ibland säljs under namnet Javamoos, växer bara 2 till 5 cm och är perfekt för rötter och stenar i förgrunden och mitten av akvariet. Den tolererar mjukt och hårt vatten.

Singapur mossaan Vesicularia dubyana från Asien ser under vatten ut lite som en skogsmossaa. Med medelgrön till mörkgrön och horisontellt växande skott. Den är mindre grenad än Christmas Moos och blir mer kompakt än Javamoos.

Du kan också använda Singapur mossaa som golvbetäckning. I förgrunden hålls den bäst på plats när du fäster den på plana stenar - Det bästa är om du skär den i små bitar och sedan lindar den med nylonlinor på rotgrenar eller stenar. Om det är för tidskrävande tar du bara superlimmet ProHaru Rapid från JBL och limmar bitarna.

Singapurmossa ger också dina akvarietrötter eller ditt berglandskap en mycket vacker oändlig och helt naturlig touch. På den så kallade hardscape växer den till vackra täta kuddar. Singapurmossa på grenarna på ett akvarieträ gör trädtoppen vackert grön och gör att det ser ut som ett bonsaiträd. Vesicularia dubyana har fäströtter och fästs mycket snabbt på marken.

Vesicularia dubyana är lätt att ta hand om och inte krävande. Du kan använda mossan i de flesta akvarieuppsättningar. En extra tillförsel med CO2 behövs inte, och en svag belysning är inte heller ett hinder. Växten växer dock också bra med CO2 tillförsel och starkare ljus.

Du kan enkelt växa akvariemossan genom att dela upp den. Du kan göra det med fingrarna, du behöver inte ens en sax. Dela bara upp kuddarna, klar!

Hos Olibetta är Singapursmossan professionellt bunden på en akvariumkompatibel rot av storlek S. Denna rot är ca 20-25 cm lång.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Den vackra akvariemossaen Vesicularia dubyana var tidigare såld som Javamoos, idag har den etablerat sig under namnet Singapurmossa i akvaristiken.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. e kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Asien
Schwierigkeitsgrad: Normal
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Tillbehör
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss"

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder