Aqua Rebell Glass Inflow Cut

Tillverkad av glas av hög kvalitet

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Aqua Rebell Glass Inflow Cut är en filterinlopp som ansluts till det externa filtret och drar in akvarievattnet. Den är tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas av laboratoriekvalitet.

Aqua Rebell Glass Inflow Cut är noggrant och skickligt tillverkad för hand. Detta gör varje exemplar unikt.

Trots sin höga kvalitet är detta filterinlopp inte dyrt - det har vi sett till. Glaset är praktiskt taget osynligt i vattnet, vilket innebär att filterintaget inte distraherar visuellt från akvarieinredningen och akvarieinnevånarna.

Aqua Rebell Glass Inflow Cut är ett filterinlopp som är särskilt lämpligt för användning i akvarier med lock. De fördjupningar i locket som är avsedda för tekniken är ofta inte särskilt rymliga, och det kan vara svårt att få igenom vanliga böjda glas. Med Aqua Rebell Glass Inflow Cut finns det nu en idealisk lösning för den här typen av akvarium. Det är bara att ansluta den raka slangkopplingen till en lämplig flexibel slang eller till befintliga rörledningar. Aqua Rebell Glass Inflow Cut består endast av den raka glasdelen som sticker ut i vattnet.

Inloppsöppningarna är placerade i den nedre delen av inflödet, de är omsorgsfullt utformade och visuellt diskreta. Om du har särskilt små akvariedjur, t.ex. räkor eller fiskungar, rekommenderar vi en filtervakt som effektivt skyddar de allra minsta invånarna från att sugas in.

Aqua Rebell Glass Inflow Cut - 13 mm
Höjd 250 mm
Passar för slang 13 mm eller 12/16 mm
Aqua Rebell Glass Inflow Cut - 17 mm
Höjd 250 mm
Passar för slang 17 mm eller 16/22 mm

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Aqua Rebell Glass Inflow Cut är en idealisk lösning om du vill använda glasvaror i ditt akvarium med ett lock och om utskärningarna inte ger tillräckligt med utrymme för böjda glasrör.

Marken (Hersteller): Aqua Rebell

svenska recensioner skriven för Aqua Rebell Glass Inflow Cut

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: