Aquael Advanced Soil Shrimp Powder 3L

Substrat för räkor

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Aquael Advanced Soil Original
Aquael Advanced Soil Plant
Aquael Advanced Soil Shrimp 3L
Beskrivning

Denna produkt från AQUAEL är ett speciellt bottensubstrat för räkakvarier. När det gäller utseendet liknar jorden svart grus med en genomsnittlig korndiameter på 2,5 mm. Naturliga, noggrant utvalda komponenter ger vattenvärdena den optimala nivån för räkor och stödjer ett intakt ekosystem - ett allsidigt paket för dina färgglada favoriter!

Korrigering av vattenvärdena - hur fungerar det?Räkornas naturliga miljö har en karbonathårdhet på upp till 3°d och ett pH-värde i intervallet 5,5-6,5. I denna idealiska livsmiljö trivs de bra och är villiga att föröka sig. Advanced Soil Shrimp Powder innehåller naturliga humussyror som frigörs i vattnet* och som har en positiv effekt på kräftdjurens reproduktionsförmåga. Växttillväxten stimuleras också. En intakt flora är viktig för räkorna, eftersom den hyser många användbara filterbakterier. Jorden intensifierar också den biologiska filtreringen i akvariet - perfekt för att skapa nyttiga nitrifierande bakterier. Eftersom den också absorberar giftiga ämnen stöder den upprätthållandet av ett hälsosamt ekosystem genom att förbättra vattenkvaliteten; vattnet blir också synligt kristallklart.

*Jorden frigör näringsämnen kontinuerligt, vilket gör att den är effektiv under lång tid och möjliggör en långvarig användning utan ständiga förändringar eller justeringar genom ytterligare näringstillförsel.

Känsla av trygghet och bekvämlighet för räkor - Kräftdjur gillar det mörka - tack vare den svarta färgen på Soil känner sig räkorna trygga; deras naturliga blyghet försvinner och de blir mer aktiva! Ägarna kan då oftare beundra de rika färgerna på deras skal och observera deras intressanta beteende. Plus: Den mörka jordfärgen står i kontrast till djurens färgglada färger och får dem att sticka ut ännu mer.

Anmärkning: De beskrivna förhållandena gäller de vanligaste dvärgräkorna av arten Caridina cf. cantonensis, inklusive krävande, högt odlade arter av Taiwan-klassen - till exempel Panda, King Kong, Red Wine - och många andra sötvattenräkor av släktena Caridina och Neocaridina.

Marken (Hersteller): Aquael

svenska recensioner skriven för Aquael Advanced Soil Shrimp Powder 3L