Back to Nature Malawi Bakgrund 3D

Klippvägg från Malawisjön

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den fint detaljerade 3D-akvariebakväggen Malawi är också designad av Back to Nature och bygger på en naturlig modell för akvariet.

Den är baserad på en riktig klippvägg från Malawisjön i den östafrikanska graven. Ett stort antal av de olika cichlider som är så populära inom akvariebranschen lever här. Cichliderna lever i olika zoner, vilket du kan se i ditt cichlidaquarium med Malawibakgrunden. I kombination med matchande stenmoduler och ett sandigt substrat kan du till exempel skapa en övergångszon på grunt vatten från sandzonen till stenarna.

Rockbiotoper nära stranden eller biotoper i djupt vatten kan också skapas med 3D-ryggväggen Malawi och dess fascinerande ljus- och skuggspel. Malawibakgrunden lämpar sig förstås också väl för användning i ett terrarium.

3D-akvariebakgrunden Malawi, liksom de andra bakgrunderna och modulerna från Back to Nature för akvarier, är utformad efter verkliga modeller från naturen. Det ser ut som en stenvägg som polerats av vädret. Många färgglada cichlider som är populära inom akvariebranschen lever i sjöarna i den östafrikanska Rift Valley. De lever i olika zoner, som också återskapas i ciklideakvariet.

Akvarister arbetar ofta med stenar och sandbottnar, till exempel för att återskapa övergångszonen från sand till stenar i grunt vatten. Du kan också skapa strandnära stenbiotoper eller biotoper i djupvattenzonen från Malawi i akvariet med 3D Malawi-bakgrunden från Back to Nature - perfekt i kombination med BtN-stenmoduler. Bakgrunden lämpar sig naturligtvis också för terrarier.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Oavsett vilken typ av akvariedesign du väljer för ditt cichlideakvarium - med bakgrunden Back to Nature Malawi kan du skapa mycket spännande undervattensbiotoper med en fängslande 3D-effekt, där dina cichlider kommer att känna sig hemma.

Marken (Hersteller): Back to Nature
Tillbehör

svenska recensioner skriven för Back to Nature Malawi Bakgrund 3D

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder